Workshops en hei-dagen

Patricia deelt haar ervaring tijdens praktische workshops en hei-dagen. De sessies zijn bedoeld om met inzicht in drijfveren groepen te versterken.

Startpunt

Voorafgaand aan de sessie ontvangen de deelnemers een uitnodiging om de CareDrives vragenlijst online in te vullen. Zo worden al voordat de sessie begint de drijfveren van de groep in kaart gebracht. Een mooi startpunt voor de daadwerkelijke sessie! De resultaten van de drijfverentest worden vervolgens in een persoonlijk gesprek of direct in groepsverband besproken.

Aan de slag

Op basis van de meetresultaten is er al een beeld van het team ontstaan, maar het gaat er natuurlijk om de deelnemers zélf te laten ontdekken hoe hun verschillen en overeenkomsten impact hebben op het functioneren van de groep. Tijdens de sessie wordt dan ook aandacht besteed aan een diepere onderlinge kennismaking op basis van de individuele profielen en aan het verkrijgen van een beeld van de verbeterpunten van de groep.

Het resultaat

Na de sessie gaan de deelnemers vol nieuwe energie naar huis, met op zak (vaak verrassende) nieuwe inzichten over zichzelf en hun collega’s. Deze inzichten leiden tot beter begrip en dat leidt weer tot minder ergernis en een efficiëntere besteding van kostbare energie.

null

Patricia als spreker

Patricia deelt haar expertise op het gebied van drijfveren ook door het geven van lezingen:

  • Beter communiceren / leidinggeven / samenwerken/ onderhandelen/ selecteren in de zorgsector met behulp van kennis van drijfveren
  • Fuseren: hoe om te gaan met cultuurverschillen?
  • Werken zonder stress
  • Waarom doen ze niet gewoon wat je van ze vraagt?

Patricia als spreker uitnodigen?
Neem contact op.