Uw eigen RealDrives-trainer in huis

Het kan handig en financieel aantrekkelijk zijn om uw eigen RealDrives-expert in huis te hebben. Op deze manier blijft de kennis binnen uw organisatie. Met een opleiding van RealDrives is het mogelijk om u of uw medewerkers in de methodiek van drijfveren te bekwamen. Dit geldt voor de zorgsector, maar ook voor elke andere sector. Wie de opleiding van RealDrives heeft doorlopen, wordt door Patricia gecertificeerd als RealDrives-trainer en kan zelf binnen de eigen organisatie aan de slag met drijfveren.

Neem contact op voor meer informatie over in huis opleiden.

Leidinggeven vanuit drijfveren

Leidinggeven: een ingewikkelde taak die maar ál te vaak wordt onderschat. Speciaal voor leidinggevenden biedt Patricia de training ‘Leidinggeven vanuit drijfveren’. Tijdens deze praktische training (2 tot 4 dagdelen) krijgen leidinggevenden inzicht in hun eigen voorkeurs-leiderschapsstijl, de kracht en zwakte daarvan en gaan ze oefenen met andere stijlen. Ze leren dat wanneer ze inspelen op de logica van drijfveren, ze beter kunnen communiceren, sturen en taken verdelen.

DEZE TRAININGEN WORDEN NU OOK ONLINE AANGEBODEN!

null

Drijfverentest krijgt vast plek binnen Isala Ziekenhuis

Patricia traint al sinds 2014 leidinggevenden van het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Alle 120 operationeel leidinggevenden volgden de training ‘Leidinggeven vanuit drijfveren’. Daarnaast zijn 10 personen nu gecertificeerd om met drijfverentest RDCC te werken. Sollicitanten voor leidinggevende- en sleutelposities binnen Isala maken nu ook allemaal de RDCC-drijfverentest.