Uw eigen CareDrives-trainer in huis

Het kan handig en financieel aantrekkelijk zijn om uw eigen CareDrives-expert in huis te hebben. Op deze manier blijft de kennis binnen uw organisatie. Met een opleiding van CareDrives is het mogelijk om u of uw medewerkers in de methodiek van drijfveren te bekwamen. Wie de opleiding van CareDrives heeft doorlopen, wordt door Patricia gecertificeerd als CareDrives-trainer en kan zelf binnen de eigen organisatie aan de slag met drijfveren.

Neem contact op voor meer informatie over in huis opleiden.

Leidinggeven vanuit drijfveren

Leidinggeven in de zorg: een ingewikkelde taak die maar ál te vaak wordt onderschat. Speciaal voor leidinggevenden biedt Patricia de training ‘Leidinggeven vanuit drijfveren’. Tijdens deze praktische training (2 tot 4 dagdelen) krijgen leidinggevenden inzicht in hun eigen voorkeurs-leiderschapsstijl, de kracht en zwakte daarvan en gaan ze oefenen met andere stijlen. Ze leren dat wanneer ze inspelen op de logica van drijfveren, ze beter kunnen communiceren, sturen en taken verdelen.

null

Drijfverentest krijgt vast plek binnen Isala Ziekenhuis

Patricia traint al sinds 2014 leidinggevenden van het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Alle 120 operationeel leidinggevenden volgden de training ‘Leidinggeven vanuit drijfveren’. Daarnaast zijn 10 personen nu gecertificeerd om met drijfverentest RDCC te werken. Sollicitanten voor leidinggevende- en sleutelposities binnen Isala maken nu ook allemaal de RDCC-drijfverentest.